Hellberg SafetyHub App

UNLEASH THE FULL POWER van uw Hellberg Local 2-gehoorbescherming met Hellberg Safety Hub; een geavanceerde app voor gecentraliseerde controle over uw headset. Pas instellingen aan, creëer werkgroepen en blijf moeiteloos op de hoogte. Versterk uw veiligheidsprotocollen met de innovatieve technologie van Hellberg.

Downloaden Hellberg SafetyHub

Appstore

Google Play

image

Wij brengen u het volgende niveau van veiligheidsbeheer via de innovatieve Hellberg SafetyHub mobiele app. Deze geavanceerde applicatie biedt u een uitgebreide oplossing voor het toezicht op en de bediening van uw Hellberg Local 2-headsets en aangesloten Hellberg-beschermingsapparatuur rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat.

De Hellberg SafetyHub-app is uw sleutel tot het ontsluiten van het volledige potentieel van uw Local 2-headset. Creëer probleemloos een bedrijfsprofiel, richt werkgroepen op met vooraf ingestelde kanalen, voeg teamleden toe en verfijn de veiligheidsinstellingen op individuele headsets – allemaal met het gemak van uw mobiele apparaat.

image

Ontketen de volledige kracht van uw Hellberg Local 2-headset

Moeiteloos instellen van teamcommunicatie

De app is ontworpen voor supervisors en teamleiders en dient als een efficiënte administratietool. Creëer bedrijfsprofielen, configureer werkgroepen of teams met unieke kanalen en stel regels in voor specifieke gebruikers. Wijs headsets toe aan specifieke groepsleden, verfijn instellingen en bedien functies, zoals het uitschakelen van muziekstreaming of zorg ervoor dat de actieve luisterfunctie ingeschakeld blijft. Het is veiligheid, vereenvoudigd.

image
image

Uitgebreide toegang tot informatie

De Hellberg SafetyHub-app gaat verder dan controle: het is een informatiecentrum. Krijg rechtstreeks vanuit de app toegang tot snelstartgidsen, gebruikershandleidingen en andere essentiële productinformatie. Blijf op de hoogte en uitgerust, moeiteloos toegankelijk vanaf uw mobiele apparaat.

Probleemloze headset-updates

Blijf voorop lopen en houd uw veiligheidsuitrusting moeiteloos up-to-date. Met de Hellberg SafetyHub-app kunt u uw Local 2-headset probleemloos updaten naar de nieuwste software, allemaal vanuit het gemak van uw mobiele telefoon.

image
image
image
image

Beheerder- of gebruikersmodus - welke moet ik kiezen?

Voor supervisors overstijgt het de controle; het gaat om veiligheid op maat. Creëer unieke instellingen voor specifieke gebruikers, wijs headsets toe aan bepaalde kanalen en groepen, en regel instellingen en functies, of het nu gaat om het streamen van muziek of actief luisteren. Jouw veiligheid, jouw regelgeving. Zorg er altijd voor dat je de nieuwste versie van de app gedownload hebt.

Lees meer Hellberg SafetyHub Guide

Let op:

de mobiele applicatie Hellberg SafetyHub biedt uitsluitend connectiviteit met "Hellberg Local 2"-headsets.

Unleash the full power

Met de Hellberg Safety Hub mobiele app neemt u de controle over uw verbonden Hellberg-producten. Beheer functies, pas instellingen aan, geef uw headset een eigen identiteit en update software - allemaal vanaf uw mobiele telefoon.

Downloaden