Peace of Mind.

Werk kan een riskante onderneming zijn en de grenzen van menselijke vermogens, lichaam en zintuigen op de proef stellen. Bij Hellberg maken we doordachte persoonlijke beschermingsmiddelen en bij alles wat we doen willen we vertrouwen en vertrouwen wekken bij onze gebruikers, zowel op het werk als daarbuiten. Ze gemoedsrust geven.

Vind winkel

image

We maken producten voor werknemers die streven naar professionele uitmuntendheid en persoonlijk welzijn.

Alle Hellberg-producten combineren state-of-the-art technologie met een onberispelijke gebruikerservaring en kwaliteit. We wenden ons tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wetenschap en technologie om beschermende uitrusting te perfectioneren en we ontwerpen producten die gebruikers willen aantrekken en behouden. Wij geloven dat Peace of Mind plaats maakt voor een betere werkdag en een hogere kwaliteit van leven in het algemeen.

image

60 jaar vooruitgang op het gebied van persoonlijke bescherming.

Sinds 1962 hebben we onvermoeibaar gewerkt om mensen in staat te stellen in lawaaierige of gevaarlijke omgevingen te werken zonder zich zorgen te hoeven maken, gewond te raken of gehoorverlies te hebben. Door onze toewijding weten we alles van veiligheid. Maar als Zweeds bedrijf weten we ook dat productontwerp en technologie even belangrijk zijn om de veiligheid te behouden. Want het maakt niet uit hoe goed de bescherming is als deze niet lekker zit op uw hoofd of als deze u ervan weerhoudt te horen of te zien wat u moet horen en zien. Het moet perfect aanvoelen, want beschermingsmiddelen zijn nutteloos als ze niet worden gebruikt.

60 jaar vooruitgang op het gebied van persoonlijke bescherming.

image
image

Velen beschouwen onze zintuigen als vanzelfsprekend. Wij niet.

De ontwikkeling naar onze geavanceerde beschermende producten is het resultaat van lang onderzoek en een diep begrip van hoe kwetsbaar en gevoelig onze zintuigen zijn. Niemand mag het risico lopen zijn gehoor of zicht te beschadigen, niet op het werk of thuis. In de loop der jaren hebben we onderzoeks- en educatieve programma's ontwikkeld om de kennis te vergroten over hoe onze zintuigen werken en hoe we ze kunnen beschermen. En als experts verspreiden we onze kennis en helpen we onze gebruikers bij het vinden van de perfecte bescherming voor hun werktaak. Door producten te ontwikkelen met hoogwaardige materialen en een eersteklas design, evenals een eenvoudige bediening en een hoog comfort, verwelkomen we onze gebruikers om de wereld van gemoedsrust te ervaren.