Geminus

Buiten werken in fel zonlicht en stelt hoge eisen aan zijn persoonlijke beschermingsmiddelen. Jezelf beschermen tegen het gevaarlijke UV-licht van de zon en tegelijkertijd een helder en onbelemmerd zicht behouden. We hebben Geminus met gepolariseerde lenzen ontwikkeld voor iedereen die veel tijd buiten doorbrengt, die net die extra bescherming tegen verblinding nodig heeft om in alle situaties volledig gefocust te blijven op de taak die moet worden uitgevoerd. Waar te koop

image

Het nieuwe model Geminus is een "full-frame" veiligheidsbril die een sportieve uitstraling geeft voor de stijlbewuste drager. Geminus is zowel verkrijgbaar met zon- en bescherming tegen schitteringen als met gewone heldere lenzen. De polarisatietechnologie die wordt gebruikt in de Geminus-zonnebrilmodellen in combinatie met de blauwe spiegelcoating, verbetert het contrast en beschermt het oog tegen schitteringen van reflecterende oppervlakken zoals; water, zand, sneeuw, metaal en asfalt en draagt ​​bij aan het verminderen van oogvermoeidheid voor iedereen die langdurig werkt in fel zonlicht.

image

Geminus is met zijn moderne design en polarisatietechnologie is naast het werk ook ideaal geschikt voor andere activiteiten in uitdagende lichtomstandigheden waarbij oogbescherming vereist is, zoals; zeilen, vissen, hardlopen, fietsen of skiën om er maar een paar te noemen.

Kenmerken Geminus

  • Heldere lens of blauw gepolariseerde lens voor bescherming tegen verblinding/ schitteringen
  • UV bescherming
  • Geïntegreerde zijkapjes
  • Comfortabel sportief ontwerp
  • Antikras- en anticondenscoating
  • Inclusief microvezel etui
image
image

In tegenstelling tot gewone getinte zonnebrillen verminderen de gepolariseerde lenzen de schitteringen door zonnereflecties zonder dat dit ten koste gaat van de helderheid of het contrast. Je krijgt dezelfde hoge beschermingsfactor als van onze reguliere veiligheidsbrillen, maar dan met extra kijkcomfort.

Unleash the full power

Met de Hellberg Safety Hub mobiele app neemt u de controle over uw verbonden Hellberg-producten. Beheer functies, pas instellingen aan, geef uw headset een eigen identiteit en update software - allemaal vanaf uw mobiele telefoon.

Downloaden