Onze nieuwe veiligheidsbrillen

Je wilt je de hele dag goed kunnen focussen, ook als er op je werkdag echt van alles langs komt waaien? Dan is onze splinternieuwe serie veiligheidsbrillen de oplossing. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht duurzame materialen en met een lenstechnologie die speciaal is ontwikkeld voor het echte werk. Zo zie je de hele dag door goed wat er om je heen gebeurt - duidelijk en veilig.

Hellberg veiligheidsbril

Door stress, storingen en gevaarlijke situaties is focussen niet altijd even makkelijk. Wat heb je daarvoor nodig? Gehoorbescherming om het lawaai tegen te houden, een veiligheidsbril om je ogen te beschermen of een simpel motto dat je steeds aanhoudt bij de hoogte- en dieptepunten? Als je je maar kunt focussen, en niet alleen tijdens je werk maar ook daarbuiten. En dat met heerlijke rust in je hoofd.

Argon veiligheidsbril

Argon veiligheidsbril

Een veilige, flexibele en goed passende veiligheidsbril voor een volledige bescherming en een duidelijk zicht. Ook als het echt lastig wordt.

  • Zachte neusbrug
  • Hoek verstelbaar in drie stappen
  • Smalle pootjes passen onder gehoorbescherming
  • Krasbestendige anti-condens Endurance Coating
  • Beschikbaar met vijf verschillende lenstypen

Argon is gemaakt met premium materialen en lenstechnologie voor een duidelijk en veilig zicht onder alle omstandigheden. De bredere lens zorgt voor een breed gezichtsveld en extra bescherming.

Safety glasses in profile

Met de wind mee

Focussen kan best pittig zijn als er in je werk en daarbuiten van alles aan de gang is. Wat is dan de truc? In een poging om daar een antwoord op te vinden, spraken we in een lekker winderig herfstweekend met Daniel, een windturbinemonteur, surfer, vader en ambitieuze amateurfotograaf.

"Mijn werk is soms echt een uitdaging als je 80 meter boven de grond staat en alles schommelt door de wind. Maar ik ben vrijwel nooit bang, omdat we geen risico’s nemen. En met de juiste veiligheidsvoorzieningen en een heleboel training wordt het allemaal nooit echt gevaarlijk."

Wij maken gebruik van schokbestendige lenzen met een krasbestendige anti-condens coating aan beide zijden van de lens. Onze unieke Endurance Coating biedt een volledige bescherming onder zware en vochtige omstandigheden en gaat tot wel drie keer langer mee dan standaardcoatings.

Werken met een veiligheidsbril

"Voor mij geldt eigenlijk bij alles dezelfde truc, of ik nou aan het werk ben, met de kinderen speel of op de surfplank sta. Volgens mij komt het erop neer dat je die grote wereld van ons een beetje kleiner maakt. Eén ding tegelijk."

Daniel Hägglund

Surfer, vader en windturbinemonteur

Daniel Hägglund in het water

Bescherm ook je gehoor. Alle Hellberg veiligheidsbrillen hebben een design met smalle pootjes waardoor ze stevig onder je gehoorbeschermers blijven zitten.

Hellberg hearing protectors with glasses
Safety glasses and hearing protection combined