Dit is Hellberg

Sinds 1962 biedt Hellberg Safety je de allerbeste gehoor- en gezichtsbeschermingsproducten die er te krijgen zijn.

image

Dankzij onze toewijding weten we alles over veiligheid. Maar we weten ook dat productontwerp en -technologie even belangrijk zijn om de veiligheid te waarborgen. Goede bescherming is één zaak, maar ze moet ook comfortabel op je hoofd zitten en mag jou niet tegenhouden te horen of te zien wat nodig is. Ze moet perfect aanvoelen, want bescherming is nutteloos als ze niet wordt gebruikt.

Daarom laten we ons vooral leiden door jouw gebruik. Alle producten zijn gebruiksvriendelijk en geven je de gemoedsrust van veilig en hard te kunnen werken te midden van geluids- en andere overlast omgevingen. Tijdens het werk en daarbuiten.

Ons ondernemingsbeleid

image

Onze geschiedenis

Het begon allemaal in Zweden met Arne Hellberg, een echte pionier die al vroeg begreep hoe belangrijk het is om het gehoor te beschermen. Hij was een bekende sportschutter en kwam met nieuwe en vooruitstrevende ideeën toen hij de eerste gehoorbeschermers ontwikkelde in de familiegarage in het kleine stadje Lerum, waar de kiem van Hellberg Safety werd gelegd. In de vroege jaren 1960 begon de eerste massaproductie van gehoorbeschermers, die grotendeels plaatsvond in Stockholm en op andere plaatsen in Zweden.

De evolutie naar de geavanceerde bescherming die we vandaag kennen is het resultaat van langdurig onderzoek en diep inzicht in de kwetsbaarheid van het menselijk gehoor.

Sinds 1997 is het hoofdkantoor van Hellberg Safety gevestigd in Stenkullen, op een steenworp van waar ooit alles begon.

Lees hier meer over de geschiedenis van Hellberg

Hellberg Safety – Onderdeel van Hultafors Group

Hellberg Safety is sinds 2018 onderdeel van Hultafors Group. Samen met merken als Snickers Workwear, Hultafors, Wibe Ladders, Solid Gear Footwear en Toe Guard bieden wij een breed scala aan kwaliteitsproducten voor professionele gebruikers. We zijn allemaal verenigd door een gemeenschappelijke passie: de best mogelijke veiligheid, functionaliteit, bescherming en efficiëntie op het werk bieden.

Bekijk onze gehoorbescherming

Bekijk onze gezichtsbescherming